Om oss

Flexibilitet är idag ett starkt ledord både i arbetslivet och samhället i stort. Vi ska kunna jobba och kommunicera varsomhelst, närsomhelst och på det sätt som vi föredrar. Office Development satsar på att hela tiden ligga i framkanten av utvecklingen för att våra kunder alltid ska kunna arbeta på ett säkert, effektivt och flexibelt sätt som passar dem.

Vi anser att kommunikationsverktyg och -system ska anpassas efter era behov, inte tvärtom. Därför fungerar vi som helhetsleverantör inom allt från IT, telefoni, dokumenthantering och videokonferens till förbrukning. Så att ni kan både arbeta och samarbeta effektivt samtidigt som vi skonar miljön.

Saker som är viktiga för oss

På Office Development håller vi hårt på våra värdeord – ansvar, glädje och engagemang.

  • Vi tror på ett ärligt och hjälpsamt bemötande där vi bygger långsiktiga relationer genom att ta fullt ansvar för allt som vi gör så att kunden kan känna sig trygg i alla lägen.
  • Vi vill att både kunder och anställda ska känna glädje i vårt arbete tillsammans så att vi kan göra goda affärer och ha ett bra arbetsklimat där alla trivs.
  • Vi jobbar med teamwork i fokus och hjälps alla åt för att driva framåt både gällande teknik, affärsidé och kundnytta. Tillsammans kan vi göra allt.