Sedana Medical

Sedana Medical var i behov av ett nytt videokonferenssystem då man upplevde att nuvarande lösning var krånglig i hanteringen och att det tog lång tid att koppla upp sig med alla sladdar.

Man efterfrågade därför något som var väldigt enkelt och smidigt att använda i sin verksamhet baserad i både Sverige och på Irland. Valet föll på vår kompletta videolösning.

"Vi valde Office Development för att dem visade upp en tjänst och ett videosystem där det var väldigt enkelt för oss som slutanvändare att medverka i bokade möten samt bjuda in och skapa egna videomöten, oavsett om det är ett internt eller till ett externt möte."

— Oliver Moser, Administrativ koordinator, Sedana Medical


Aros Läkarmottagning

När vi på Office Development kom i kontakt med Aros Läkarmottagning satt dom fast i väldigt dyra avtal för sin telefoni.

Vi hjälpte då kunden att lösa ut sitt avtal och samtidigt sänka deras kostnader. Kostnaderna har sänkts trots att samma produkter använts men med bättre funktionalitet.

”Vi på Aros Läkarmottagning tror på hemtrevligt, nära och familjärt! Den personliga kontakten med bra samarbete är högt värderat. Det jag uppskattar med Office Development är just detta, vi har god kontakt med både säljare och tekniker.”

— Merri Subasic, Verksamhetschef på Aros Läkarmottagning


Storvretens Vårdcentral

Storvretens Vårdcentral har idag 13 000 listade patienter, vilket vittnar om en medelstor vårdcentral.

Telefonin är vital för verksamheten, fallerar den drabbas patienter likväl som vårdcentralens ekonomi. Kunden såg det som väldigt viktigt med en personlig kontakt, smidig installation samt snabb support. Genom en bra installation av telefoni och IT har vi på Office Development även fått förtroende att leverera videotjänsten digitala vårdrum, där deras patienter erbjuds videobesök.

”Office Development har levererat telefoni, tidsbokningssystem, digitala vårdrum, server och nätverk till vår vårdcentral. Genom hela implementeringen har vi haft ett tätt samarbete som fungerat väldigt bra. Vi blev delgiven en personlig tekniker som bidrog med positiv energi och fick oss att skratta tillsammans. Varför vi är så pass nöjda med Office Development beror till stor del på deras personliga kontakt, snabba support samt deras förmåga att se vad just vi behöver hjälp med."

— Lars Roos, Läkare & delägare Storvretens Vårdcentral


Södertälje Taxi

Pålitlig och driftsäker leverantör det var fokus när Södertälje Taxi skulle upphandla om ett nytt telefonisystem. Valet föll på oss Office Development vilket vi är väldigt glada och stolta för.

Idag har relationen utvecklats från telefoni till IT och kontorsförbrukning. Kunden har fått en driftsäker miljö att arbeta i som även ger mer kontroll i form av smidiga rapporter och överskådlig köhantering.

”Office Development levererar en snabb och personlig service vilket innebär att vi har en och samma tekniker som är väl insatt i vår miljö”

— Anki Samils, Administratör på Södertälje Taxi